Familien

 

malou
Malou

malthe
Malthe
Den yngste i familien er Malou. Malou er født den 20. august 2009 på Aalborg Sygehus.
Hun er døbt Malou Kirkedal Schnack.
Malou går også i børnehaven Frydendal, hvor hun også er en “bisse” som Malthe var.
Malthe er vores mellemste.
Malthe blev født den 17. maj 2005 på Aalborg Sygehus.
Han er døbt Malthe Marinus Kirkedal Schnack.
Malthe er pr. august startet i 2A. på Gug skole.

Mette
Mette
Jeg hedder Mette Kirkedal Schnack, jeg er født den 1. februar 1972 på Aalborg Sygehus.
Jeg har siden august 2000 arbejdet hos KMD i Aalborg.
Faderen i huset er Niels Kirkedal Hansen, og han er født den 26. februar 1967 i Skagen. Niels er ejer af firmaet Sniksnak IT og medejer af firmaet Cadskolen, hvor han også til dagligt arbejder.

Niels med Malthe
Niels med Malthe

Celine
Celine
Malthes storesøster hedder Celine Nygaard Hansen, og hun er født den 10. december 1994 på Aalborg Sygehus. Celine er Niels’ datter. Celine er i gang med Sosu uddannelsen og bor sammen med sin kæreste Mark.

Bedstemor og Malthe i Legoland
Bedstemor og Malthe i Legoland
Bedstemor – Mette’s mor – Bente Schnack, er født den. 24. januar 1946 i København. Bedstemor har i mange år arbejdet hos HK, senest i Aalborg. Bente er i dag gået på pension.
Morfar – Mette’s far – Poul Erik Sørensen, er født den 21. maj 1941 i Lindholm. Morfar bor 1 km fra os, men han er blevet folkepensionist, og sådan nogle er travle mennesker, for både sommerhus, golf og venner skal passes.

Morfar og Malthe i sommerhuset
Morfar og Malthe i sommerhuset

Mormor Lis
Mormor Lis
Mormor – Mette’s plastikmor – Lis Vangsgaard Sørensen, er født den 11. november 1941 i Aalborg. Mormor er også folkepensionist ligesom Morfar, og derfor har hun også en travl hverdag.

Farmor
Farmor
Farmor – Niels’ mor – Jytte Kirkedal Andersen, er født den 29. februar 1944 i Løkken. Farmor bor i Ingstrup ved Løkken.
Bedstefar Erik – Jyttes mand – Erik Haugaard Andersen, er født den 31. juli 1936 i Løkken. Erik er uddannet indenfor skibsfart, men er i dag folkepensionist, men har travlt med at passer sommerhuse i Løkken-området, og så har han også en båd, hvorfra han fisker.

Bedstefar Erik
Bedstefar Erik

Farfar
Farfar
Farfar – Niels’ far – Christian Svenning Hansen, blev født den 12. maj 1932. Han omkom ved en skibsulykke ud for Skagen i 1984.
Thomas Lykke-Møller Sørensen – Mette’s storebror, er født den 11. august 1969 på Aalborg Sygehus. Thomas (med familie) bor i England, hvor Thomas arbejder hosDiamond Light Source Ltd. Af naturlige grunde ser vi ikke hinanden så ofte, som vi kunne tænke os.

Thomas
Thomas

Puk
Puk og Signe
Puk Fløe Lykke-Møller – Mette’s svigerinde – er født den 27. april 1972 i Skanderborg. Puk arbejder på et kraftvarmeværk.
August Lykke-Møller – Mette’s nevø – er født den 31. januar 2000 på Skejby Sygehus. Han er fan af Arsenal, og interessere sig for fodbold og alt hvad der har med Lego at gøre.

August
August

Signe
Signe og Malthe
Signe Lykke-Møller – Mette’s niece – er født den 29. november 2003 på Skejby Sygehus.

Faster Dorthe
Faster Dorthe
Dorthe Kirkedal Hansen – Niels’ lillesøster – er født den 6. februar 1969 i Skagen. Dorthe (med familie) bor ca. 4 km fra os, og hendes arbejdsplads – Gug Planteskole – ligger 1½ km herfra. Malthe kan rigtig godt lide at blive passet hos sin faster, og nogle gange vil han slet ikke med hjem.
Theo Schintz – Niels’ svoger – er født den 28. september 1962. Theo er hollænder, men har boet i Danmark i snart 20 år, så det danske sprog har han fået lært.

Theo
Theo
Simon Kirkedal Schintz – Niels’ nevø – er født den 9. juli 1997 på Aalborg Sygehus, han går på Aabybro efterskole. Fodbold er Simon´s et og alt og han er rigtig dygtig til det.

Simon
Simon

Laura
Laura sammen med Malthe
Laura Kirkedal Schintz – Niels’ niece – er født den 12. juni 2000, hun går i 7. klasse på Vester Mariendal Skolen, og i fritiden går hun til spejder.
 Leif B. Nicolaisen – Mette’s morbror – er født den 4. december 1941 i København. Leif bor i Brønshøj og er folkepensionist.

Leif
Leif

 

Skriv et svar